Nieuws artikel over bedrijf WijnFan uit Numansdorp

WijnFan
Herken je dit? Je staat in de supermarkt en het schap met al die verschillende wijnen komt op je af. Precies, dat heb ik nou ook! En die informatiekaartjes zeggen ook net niets... Daarom wil ik jouw leven makkelijker maken met een overzichtelijk wijn assortiment , begrijpelijke informatie en inspiratie. Want zeg nou zelf: wijn staat toch gelijk aan plezier en heeft toch geen moeilijk gedoe nodig?

Er zijn zoveel verschillende wijnen, hoe kies je nou juist die ene die lekker is? Maar wat geeft het eigenlijk als je een keer een minder lekkere wijn hebt gedronken. Dit weegt toch niet op tegen alle lekkere wijnen die je al wel gedronken hebt n nog gaat drinken? Blijf proberen, proeven en ontdekken. En doe dit met plezier!

WijnFan geeft je op een toegankelijke en persoonlijke manier informatie over wijn. Bij mij vind je geen 400 wijnen, maar een overzichtelijk assortiment dat regelmatig wisselt. En twijfel je wat te kiezen? Dan organiseren we samen toch een WijnParty bij jou thuis en kom ik langs met een aantal wijnen zodat je samen met je vrienden kunt proeven.

Aangenaam kennis te maken: ik ben Wilma en ik ben WijnFan!

WijnParty
Wie kent ze niet tupperware party's, kleding party's, sieraden party's Zo werkt een WijnParty
van WijnFan ook, maar dan met wijn en dus veel leuker en lekkerder!

Jij nodigt vrienden, familie of collega's bij jou thuis uit en ik kom langs met lekkere wijnen die jullie kunnen proeven.
Uiteraard vertel ik wat over de wijnen, maar plezier staat voorop!

Meer informatie
Wilma Tuk - Numansdorp
T: 06 571 680 01
E: info@wijnfan.nl
W: www.wijnfan.nlHomepage Numansdorp